Sekian lama mencari cara nak buat call free selain guna Skype atau Yahoo Messenger. Akhirnya aku jumpa juga.. hehe.. Seronok la kali ni.. nak tido pun tak payah drop call tu.. letak je kat sebelah.. nak pegi mandi pun tak payah letak phone… dah nama FREE kan… hahaha.. Tapi aku takde la sampai macam tu…

Aku tak pasti la sama ada ramai dah tahu ke belum tentang applikasi ini.. Kalau ramai dah tahu, buat-buat baru tahu jer la yer… BACA LAGI >

Related Posts with Thumbnails